Sitter i lägenheten

Jahopp nu sitter jag här i lägenheten medans Wiktor å de andra hänger nere på Gallis, egentligen borde jag ha följt med dem men jag hade lixom ingen ork till det. Haft lite förfest här ikväll med så jag har precis plockat bort alla tomma och halvtomma öl och ciderflaskor/burkar. Händerna luktar aset även fast jag har tvättat dem med diskmedel :I Blä....

Igår (måste jag nog skriva iom att klockan har slagit ny dag) så jobbade jag 11-18 på Järnia.
Under min arbetsdag så mötte jag många trevliga personer men en specifik som jag kommer att minnas länge Kjell ifrån Bengt Hennings.. O ja jag sa det namnet! Han kom in idag med en jacka med Ginza och bengt hennings namn på... Coolt. Det pinsamaste är att jag inte har den blekaste aning om vad dom spelar mer än dansband?
Men en rikskändis har jag träffat iaf :) Han va en jättetrevlig herre och skojsig med för den delen. Vi stod allt å tjötade lite, kommer inte ihåg om vad? Mer än att de va några tjejer ifrån mina tassemarker som skulle sjunga med dem i en viss låt. Det va ganska kul å får höra.

Haft lite förfest här idag med så har precis plockat undan

Ursäkta att jag inte använder radbrytning å sån skit idag, men jag är värkligen supertrött och orkar inte ändra.

Imorgon så ska jag upp förbaskat tidigt å städa hemma och senare på kvällen så ska vi ha släkt och förmodligen blivande släktkalas. Vi blir väl ca 23 st om alla kommer =)
Kanske ska lägga mig nu.. Jupp......

God Natt =)
// jessie*


Min 20 åriga födelsedag igår :)

Måste först säga, TACK för en underbar dag alla mina vänner och för alla hälsningar via tele, Mobil och Facebook samt msn då ;O

Okej, så här va det.

Kl 23:30 somnade jag den 20 April och kl 00:45 för att vara exakt så bankade, visslade och skrattades det utan för vår läganhetsdörr. Utanför stod Fanny, Frida, Sofia och Madde glada och hur pigga som helst. Innanför stod en trött, sleten tjej i endast tröjja och trosor ( Jag ).
Jag öppnade och in kom dom med tutor, puffbomber, hattar, en prinsesstårta och en en massa annat. Och en STOR present till lilla mig :)

Jag fick snabbt på mig byxor å så smaskade vi samtidigt som jag öppnade de megastora paketet som innehöll : Ett par sommarskor (perfekt stl, tack fanny) Tekittel med matchande muggar, Ett fint köksförkläde m matchande grytlappar, en disktrasa "For Big mistakes" (till katterna) och två resept böcker för hur man lagar kyckling och gör goda muffins :)
Allt detta låg i en korg som jag tror är till katterna :)

Vi tog lite kort, här e ett av dem. Titta å njut för det är inte många som får chansen till att se mig så :P haha
Madde,Fia,Fanny å Frida

Efter att de hade gått så somnade jag om igen runt 02:30.

Kl 06:30 hade Wiktor "gått till jobbbet" men gissa vem som stod utanför dörren å plingade på kl 07:00. Jovisst, Wiktor med en smörgåstårta, och ett fint armband  =D

Efter att jag hade ringt till jobbet å sjukanmält mig (Är nämligen väldigt hes)så skulle jag ut å prova att handla på systemet för första gången.  Det gick ganska bra förrutom att jag va så hes så att kassörskan knappt kunde hålla sig för skratt.

Senare på kvällen så bjöd jag på ett väldigt enkelt kalas (p.g.a större fest i sommar) med Almondy tårtor och rester från prinsesstårtan.
Jag fick blommor av Elin å kalle och ifrån Fanny och Adde =) Sofia, Mike och Matte va oxå med.
Mamma, pappa å Natta tittade förbi med lite presenter dom med. Bl.a. en resa till LONDON med Wiktor tors-sönd den 25-28 Juni WIIIIEEEE =D Ganska coolt, jag va visst där när jag va 2 år? kommer dock inte ihåg det, haha.

Mina päron stannade kvar en liten stund efter att mina underbara vänner hade gått och mamma va helt uppe ibland molnen när hon berättade om London, hade det inte vart en romantisk weekend för två så hade mamma garanterat hängt med å vart vår guide så vi inte låg på hotellet. =)
Nu kommer det roligaste av allt , Vilken musikal ska vi se? Vart ska vi gå? London eye? Vaxcabinettet? Harrolds? Pub är en självklarhet, pannkakscafét, gå en guidad tur i Jack the rippes spår?, Skräckens hus? hum mycket att hinna med på 3 dagar. Men kul skadet bli :)

Efter att alla hade gått så satt jag och wiktor å diskuterade detta men kom inte på vad vi ska göra. Vi har ju ett tag på oss att bestämma oss : ) Vi slocknade ganska tidigt.
Jag vaknade inte ens när Wiktor gick till jobbet i morses, då är jag trött kan jag lova.

Tack än en gång mina underbara vänner och familjen, detta har helt klart vart den bästa födelsedagen ever!

Nu är det bara lördagen kvar sen så är det färdigfirat för min del :P

Kattställning till salu

Har gjort rent kattställningen nu och är helt slut men bra blev det. Så nu ska den bara torka å sen åker den ut på blocket för 1300 kr.. Någon som är sugen så säg till innan.
Här på bilden under så ser du en liten bit på hur den ser ut :P Är så ledsen för att jag inte har en hel bild. ( Den är nermonterad nu )

Kattställning 1300 :- Nisse är med och visar hur man ska ta sig upp =)

Denna bilden hittade jag nu :P Kodac moment ; )

Nisse på bushumör

Haha det va väl allt för idag..



Morgontrött

Ursh, jag har knappt sovit på två nätter och som något extra straff så har jag vaknat alldeles för tidigt.
Hatar att vara förkyld, fast det är endå bättre idag än det va igår.
Jag börjar nästan tro att jag kan vara pollenallergisk? Det börjar ju komma lite knoppar på träden och blommor börjar ju att synas. Hum? Kanske?

Idag så har jag ingen aning om vad som händer? Wiktor sa något om att åka å fiska med Madde å Matte? Kanske blir att vi tar oss en tur lite senare idag. Synd bara att jag har mina fiskesaker hos mina päron.

Har tyvärr inte så mycker mer att skriva kl 8 på en lördagsmorgon.

Ha det underbart!
// Jessie*

Morgonpigg :)

Vart ute å gått med Fanny och Sofia nu på morgonen :)
Ska strax gå hem till Madde å kolla på film och runt två tiden så ska jag iväg å simma.
Vid 4 så ska jag hem å laga mat och sen blir det en timmas vandrig med Wiktor...
Det gäller att passa på nu när man e ledig ;)

Ha en underbar dag!
// Jessie*

RSS 2.0