Slut på veckan

Japp å nu är denna veckan snart slut :)
Efter som jag jobbar sena skiftet så gör jag min sista modul ikväll för denna veckan :)
Tror att vi slog rekord igår med antal gjorda moduler. Både bra och dåligt.. Det ska bli spännande å se deras reaktioner ifrån det tidiga skiftet idag :)

Imorgon så blir det shopping i Borås med Frida och på kvällen ser det ut att bli bowling med mina kusiner på mammas sida :) Ska bli roligt!

Nu ska jag käka ett kokat ägg och ge mig ut i det fina men något kyliga vädret för en långpromenad :)
Ha det så fint!

Marknad igen!

Precis som det står i överskriften, Marknad igen!

I Lördags så va det ju Mörlanda marknad och idag så är det Nossebro marknad. Båda ganska kända runt omkring här. Så om folk inte jobbar så tycker jag att man ska ta sig till Nossebro marknad idag! Om man gillar att gå på marknader vill säga :)
Det gör iaf jag! Får jag chansen så åker jag dit direkt! Älskar att slösa ut pengar på onödiga och ibland nödvändiga saker som tex sockar :)
Idag ska jag hämta upp Frida på vägen, det ska bli roligt! =D

Kommer att ta med mig X antal pengar, inte för mycket så att jag inte köper allt för mycket onödig skit(som pappa skulle säga).

Nu ska jag fixa lite med mat så Wiktor har när han kommer hem :) Dagens rätt blir ungsstekt falukorv med ris eller makaroner...

Ha de fint!

Kvällsjobb = Underbart!

Dagens ämne...KVÄLLSJOBB eller kvällsskift på en industri... You name it!

Visst saknar man kollegorna som jobbar tidigt, men det är så mycket skönare att jobba kväll.. Inte lika mycket stress, inte dånande ljud överallt och bara någon enstaka människa som kanske visslar på en låt eller nynnar?
Själv så sjunker jag ljupt in i en ljudbok som just nu är bok 9 av charlaine harris. Kvinnan bakom True Blood Serien.
Självklart är det just den serien som jag läser just nu. Underbar serie om man nu gillar det mystiska med vampyrer och andra väsen. Helt klart läsbar!

Jag har också turen av att jobba med ett gäng helgoa killar å tjejer som får kvällen att gå snabbare med lite bus å roliga historier. Å på Torsdagar är det Pizza ;D
Kan det bli bättre? Ne tror inte det...

Eller jo! Jag har nog inte skrivit här att jag har fått fast på manpower! Det va visst inte någon större skillnade jämnfört med tidigare förutom att jag har två veckor längre uppsägningstid. Men det är ju alltid något! :D
Detta firades med en Mc Flurry Magnum Classic på Mc Donalds (rekomenderas!).

Nu ska jag ladda inför kvällens arbete.

Ha de fint!

Mörlanda 2010

Ja, hehe, vad ska jag börja?

Jag drog med mig Fanny, Frida, Wiktor och Linda till Marknad på morgonen. Där jag köpte sockar, bröd och pås-klämmor :)

En skön dag och sen drog kvällens bravader igång. Vi hade en liten förfest som va uppdelat i två.. Jag, Fanny Frida och Linda körde lite tjejfest hos Fanny medens de andra höll sig uppe hos Wiktor och mig. Många roliga och kanske lite knäppa bilder blev det (inget som ni kommer att få se tyvärr) Hemligstämplat xD Eller vad säger ni tjejer!

På Mörlanda spelade Wahlströms på scenen och i öltältet va det väl en hyffsad DJ :) Det va ett tag sedan som jag hade så roligt som i Lördags. Hade till och med ont i mungiporna igår.
Nån kille jag aldrig hade sett innan drog upp mig på dansgolvet. Tror dock att min kombination av alkohålhaltighet och höga klackar inte va en bra idé men, förhoppningsvis såg det bättre ut än vad jag tyckte att det gick :)
När kvällen va slut så hade vi nog några nya kompisar allihop och killarna ifrån wahlströms fick sig nog ett gott skratt!

Nu är det Måndag och snart dags för att gå på veckans kvällsskift. Det verkar som att det blir fler än vanligt som jobbar kväll nu och det är bara positivt! Eftersom jag sov mig igenom större delen av Söndagen så startar jag veckan med mycket energi, brukar oftast uppskattas.
Ha en fin dag =)

 

Vill bara dela med mig av helgens bästa låt...


RSS 2.0