Tillbacka blickar..Hur WCR var för mig och syrran..

The Used- älskar dem som bara den och deras live uppträdande var helt okej jämfört med dem man ser på youtube!
Blev där emot lite sur för att dom inte körde one my own, den absolut bästa låten av dem alla! men men.. :(
Det var väldigt trångt och jag var mör i kroppen i 2 dagar efteråt..
WCR Jag och Syrran =) Bert i The Used
Det absolut roligaste på hela kvällen var att jag fick slåss.( Jag är absolut ingen tjej som slåss) Men då jävlar! Den som skadar min syrra får mig efter sig! Slängde iväg näven flera ggr efter några som bara jävlades genom att hoppa in i andra när rasistbandet Moderat likvitition spelade innan The Used.
Jag lyckades få in några armbågsträffar med, om du som läser detta hade vart med i stundens hetta och känner mig, hade aldrig kunnat gissa att jag kunde bli så förbannad!
Säger bara.. Ger man sig in i leken så får man leken tåla!
 
Att det var trångt och jäkligt när the Used spelade, då fick vi som försökte stå längst fram ta smällarna ( men det var vi berädd på) men att dem hoppade in i oss med vilje efter att de redan har en stor yta att hoppa runt på å putta på varandra så ska de ju inte ge sig på oss..  Oj oj oj.. Känner hur ilskan kommer tillbaka..
En sak som var väldigt roligt var när syrran, som stod innanför mig skulle hjälpa till genom att nypa dem som hoppade in i oss och fick tag i en tjejs bröst, det var inget litet nyp för efter det så lugnade sig tjejen och hennes kille.. GÖTT MOS SYRRAN!!!
Riktigt tight innana the Used
Så tight va det, jag som försöker hålla humöret uppe och två av mina kompisar, rött i luggen och långt hår som hjälpte mig att hålla ställningarna i bak :P

Tidigare på kvällen så Kollade vi på Flogging Molly, Irländskt punk/rock band. Helgrymt! och
Neverstore, sångaren där é något helt extra, jag börjar lära mig låtarna som dem kör nu  ;)

The Brother Grimms show
Hon i rött är can-can, han den lille korte är pingvinmannen, han i vita byxor slukade eld och hon som sitter ner i leopard-klänningen slukade svärd.

Vi kollade på The Brother Grimms show, äckliga typer det där.. Tortyrmannen körde en stål-grej genom tungan och ut igenom hakan. Det fanns också en eldslukare, svärdslukerska, pingvinmannen som körde in saker genom näsan(skruvmejsel m.m), en can-can tjej som strippade tills hon hade små hjärtan för bröstvårtorna och en tråd för.. a ni vet vad.. Killarna tittade och tjejerna tyckte väl att det va töntigt..haha

Under kvällens gång så träffade vi på några gamla kompisar och kollade på skateboard tävling.
Vi testade en Langos och drack väldigt mycket vatten..
Natalie var lite fachinerad över att killarna kunde med att stå i pissoarbås där man nästan kunde se killens *****. Hon hade visst lyckats med att få en kille att skämmas ; P Med andra ord så var hon tvungen att titta bort innan han kunde slutföra sin uppgift :P (hon stod alltså inte och tittade brevid utan var väl en si-sådär 10 m bort..) hahah

Efter the used var klara så fick vi sitta ute och vänta på mama och pappa som var och köpte hamburgare och hade åkte hela vägen till gbg för att höra lite på The Used samt skjutsa hem oss STORT TACK =)

Medans vi väntade så stannade nästan varenda kille och frågade om vi hade haft kul under kvällen. Vi fick även ett erbjudande att hänga med på efterfest :P
När vi började röra på oss så stannade två killar oss  och frågade om vi ville köpa en t-shirt med trycket WCR samt artisternas namn på..  Men vi hade inga pengar kvar mer än 20 kr var så vi fick dem för 20 kr och en kram :P

Natta fick en cd-skiva från någon marc med :P


Dagen efter den 27/6 så hade Elin inflyttnings kalas, av mig, mike och wiktor så fick hon en kasse med lite smått och gott i. Kommer inte riktigt ihåg vad hon fick av dem andra :P

Jag hade så himla ont i kroppen och mike skulle jobba så vi åkte hem tidigt, tyvärr..


Jordgubbensdag i Vara
I lördagen den 28/6 så hade vi en liten förfest hemma hos oss.
Det slutade med att Frida åkte hem för att hon skulle jobba och wiktor däckade och mikael gick hem för han skulle träffa Jenny. Så jag, Adde, Henke och Peter åkte iväg en sväng och spelade på hjul, tjötade med folk och jag å Therese åkte karusell. Det blev inte så mycket lyssnande på Rednex för det var för lång kö in till dom och dom startade upp med låtar som man aldrig hade hört, så vi drog oss hem..


Söndagen den 29/6
Jag och mamma hade tupperware party!
Ganska kul faktiskt, Elin och Linda hakade på mig + wiktor kan man nästan säga :P
Jag fick en malkvarn ( Det var typ bara den jag brydde mig om :P

Direkt efter det så fick jag ett nummer av Linda så jag kunde ringa och först göra bort mig för att få ett annat nummer till en tjej som har katt med kattungar. Jag ringde till ett äldre par trodde jag, men det var visst någn yngre som svarade och frågade om nr till "hans dotter". Jag fick reda på efter samtalet att hn jag hade pratat med var lillebror till "dottern". Han råkar vara bara ett år äldre än va jag är.. PINSAMT!
Aja, shit the same, tänkte jag och ringde till Erika. Hon hade kattungar och det visade sig att hon till och med bor i Jonslund not far from me! Gött, så jag Elin och Linda åkte och kollade på kattungarna. Supersöta va dom, kanske blivande Herrljungabor! Fast jag ville ju ha långhåriga katter och vi har kommit fram till att det sa vara 2 tjejer, men jag blev kär i en tjej och en kille hemma hos erika.. hum.. Så vi ska kolla vidare och se.. Annars så får vi ta dem två tjejerna som var så små och söta, underbara, goa kattungarna =)
Elin kanske fastnade för e liten Prins John där med, får se :)
I vilket fall som helst så är det hela 5 veckor kvar innan leverans.. Så vi har god tid på oss och en jobbarkompis till mig hade visst någon kompis som hade katter till oss med om vi ville ha dem..
  <----- Tjejerna som kanske blir Herrljungabor =)
 
Ha de toppen!
//Jessie*






2 dagar!!! =)

2 Dagar kvar tills man ska få se The Used Live!!!!!! =D
Det är det sista bandet som spelar, lite synd de men, men.. De startar 22:15, ja undrar om man behöver vara där hela dagen eller om man kan komma in när man vill???
Alltså på Torsdag gäller det! Hoppas att dom är lika bra live som inspelat...
None

Idag ska jag jobba och imorgon blir det mera jobb.. =)
Hoppas att det händer något kul så det inte blir långtråkigt...

Tupperware då... Jag får bjuda mina vänner och är det någon som är sugen på´t så är det bara att höra av sig =)
Som sagt inget köptvång och man brukar få en liten sak =)
Det är fortfarande kl 17.00 hemma hos min mamma, jag kan möta upp alla i närheten om så önskas..
Det är smarta köks grejer m.m i plast och gummi samt silikon..

Ha det underbart!
// Jessie*

Midsommar, Grebbestad

Otroligt fantastikst kul :D
Tack Andreas!

Jag, Wiktor och fanny bilade upp på 2 ½ timma och när vi kom fram så gick vi (Peter, Nilsson, Stefan, Jesper, sanne och Adde, fanny , wiktor och jag) och spelade minigolf. På världens mest påkostade bana (tror jag) peter och Nilsson vann..Vi käkade pizza och shoppade.
Efter detta lite senare på dagen så blev alla bjudna på mat av Per och hans tjej (nilssons pappa) och Jesper hade lagt in egen sill och gjort gubbröra, mumsigt värre :)
Supergott sen så blev det utgång!
Det var visseligen 20 nästan överallt, men vi kom in på en bar där det va 18 och en grymt härlig vakt =)
Adde, vakten och jag.

Dagen efter (lördag 21/6)så var alla slöa och Peter hade blivit av med sitt körkort som någon vakt hade tagit :/.. stackarn..
Vi gick ner till bryggan allihopa och satte oss i solskenet en stund (det blåste dock) men vi hittade ett ställe där det var hyffsat med lä..
Det blev lite shopping till, jag köpte en mysdräkt. Så handlade vi mat (korv med bröd)..
Sen blev det fest igen och kortspel Skitgubbe mestadels och 7;an (lådan).
Vi gick till Böstabar igen och sedan försvann jag och wiktor och käkade pizza och hade en mysig kväll på bryggan.
Vi gick och kollade på folk och båtar.. Vi var väl hemma ca 1-2 på natten och låg å pratade om allt och inget en stund innan vi somnade..

På söndagen så vaknade vi rättså sent och då blev det film samt lite kortspel innan vi åkte och hämtade syrran och hennes kompis i Kungshamn.
Det va inte så mkt kö på E6 mot gbg som dom sa på radion, det flöt på rättså bra. nästan 4 timmar hem dock men det var ju pga att vi åkte till kungshamn.

Lite bilder från första dagen...

Fanny och Jag innna vi åker ifrån Herrljunga!

Andreas och Peter!

Stefan!

Jaag!

Adde och Fanny!

Henke :D

Sanne, Jesper och Wiktor!

Älsklingen och jag inne på Böstebar =)

Det va allt jag hade om midsommar :O

Hoppas du hade en lika kul midsommar som jag och mina vänner!
// Jessie*

Tycker synd om Sverige

Idag tycker jag verkligen synd om sverige.. Förlorat dom två senaste matcherna.

Jag tror att hela sveriges befolkning har alldeles förhöga förväntningar på fotbollsspelarna.
Ingen hade ju kunnat gissa att Ryssland skulle vinna över oss?
Men jag måste säga att Isaksson var helt klart bäst igår av alla!!!
Nu är det dags för laget att ta in nya spelare, vi behöver någon som kan ersätta zlatan p g a att knät snart kommer att ge vika på honom. Visst sätter han skräck i motståndarlaget, men vi kan säkert hitta någon ny kille som kan göra detsamma.
Måste också tillägga att jag inte alls är någon hejjare på fotboll.. utan det jag säger är utifrån de två senaste matcherna som jag har sett på endast de två senaste.

Frida och Fanny var här igår och kollade på matchen och käkade snacks med mig och wiktor. Fanny var som jag, inte något vidare intresserad medans Frida och Wiktor satt fastklistrade vid tv-rutan :P

Efter matchens gång och vår förlust så upptäckte jag detta meddelande ifrån Frida..
Jag tog kort på det...

Det står följande: HATA Ryssland, Jag avsäger mig mina släktingar!

Det var allt jag hade att säga om gårdagen..


Idag..

Jag har sovit fram till 11.30 och ska strax göra mig iordning för efter wiktor har kommit hem ca 13.00 så ska vi till apoteket och köpa hostmedicin mot min fruktansvärda rethosta. Den som jag tar nu hjälper inte det minsta!
Sedan ca 14.30 så kommer systrarna torstensson och så ska vi fyra dra till BORÅS och shoppa midsommarkläder samt inhandla midsommar "tillbehör" ; P haha.
Ikväll blir det en sväng till mama och papa för att byta bil, vi ska få låna mammas otroligt härliga SAAB 9-5 kombi ;)
Sen så blir det väl lite tjöt och kvällsmat med :P
Fick ett sms igår ifrån mamma där det stod att vi ska ha plastparty ihop, hon och jag! Fasiken va kul det ska bli!!!
Vi kommer att få varsin malkvar som båda fassnade för på förra tupperware partyt :D Grymt ;)

Jag tror att jag får ta med mig några vänner som verkar intresserade av att köpa plastsaker till kök d v s, matlådor, glas, saftkannor olika hjälpredor, formar, burkar, massor med saker som är bra och fiffigt att ha i hemmet
Så om någon känner sig lockad till att komma så är det bara att säga till.. =) Bra flytta hemifrånsaker med för den delen!

Hepp, nu måste jag fixa iordning mig!
Ha det underbart!
// Jessie*

huymm..midsommar...

Midsommar som jag trodde var fastställt, har hunnit ändra sig.. Det blir Grebbestad istället, till nilssons stuga =)
Kommer allt ihåg förra året, superkul =D  Förhoppningsvis så blir det lika kul om än, ännu roligare.

Jag, Fanny och wiktor kommer att åka upp tidigt, tidigt, tidigt på fredags morgon till Grebbestad för att slippa bilkön i Uddevalla. Sen så vette sköön(ett av mina helkonstiga uttryck) när vi åker hem igen..

Det blir väl, Nilsson, Henke, adde, Fanny Jesper, Sanne, Stefan, wiktor och jag samt några kompisar till nilsson..
3 tjejer och  massa killar ;) Härligt ;) hahah^^



Idag började jag dagen med att tvätta och det lär jag göra fram till kl 14 efter det så... hum? har ingen aning om vad jag kommer att göra? Jag har åkt på en rejäl förkylning och hoppas på att den går över innan vi åker på fredag :/

Har jobbat de senaste fyra dagarna och tillsammans med en förkylning har det kännts som en riktig plåga :(
men, men det är pengar.

Imorgon kommer Fanny och Frida hem till oss och kollar på Sverige - Ryssland.. (Kom igen nu sverige inga tabbar!!!)

Det va väl det jag hade att skriva om idag.. hum.. aa ..

Simma lugnt!
// Jessie*

Jobb, Jobb, Jobb+ Info om midsommar för min del

Jobba!
Fred, lörd och söndag : / Intenågot vidare roligt nä.. Men det blir ju pengar i fickan nästa månad iaf :P haha^^

Ikväll ska väl dom flesta till Henke om han nu fortfarande vill ha poolparty.. Annars så missar jag väl inget, tror ja?

Ååå, vi har äntligen bestämt oss för vad vi ska göra på midsommar :D

Det kunde inte bli bättre! Jag, Wiktor, Andreas, Fanny, Frida, Stefan, Tommy, Malin och kanske Henke ska till Tjörn och övernatta i en stuga. Det ska visst vara nära till vattnet och inte så långt med bil in till stan´ .. Suverränt´!!
Perfa midsommar! Blir förmodligen inget stök å bök utan en härlig midsommar med kompisar! Underbart!

Vi firade ju midsommar med Malin och Tommy på en camping i Grebestad förra året och det va superkul det med!
Då bodde dom flesta hos Nilsson en liten bit därifrån i hans pappas(HUS)..

Jag undrar om jag får användning av krabbfiske sakerna som jag fick av Tommy och Wiktor förra midsommar
Midsommar 2007Midsommar 2007 Tommy och Wiktor


Jag midsommar 2007 Jag, Midsommar 2007 I Grebbestad

Grebbestad, Midsommar 2007 Malin, Midsommar i Grebbestad 2007

Jag och Jessica fast i Göteborg!

Jessica och Göteborg!
För det första, tack Jessica för att du är så go och åkte med till gbg.. Detta måste lätt göras om igen snart :D
Fast då måste vi nästan se till att vi har mera cash på oss när vi drar dit ;O haha


Måste bara berätta vad som hände igår!!!

Efter jag och Jessica J hade vart och hämtat min nya uniform ute i majjorna så vandrade vi runt i gbg och shoppade loss rent av sagt! Jag fick köpt två linnen, ett par piratbyxor, en kjol och ett par svarta shorts, kalender och hårstuff ; )
Sånt som kan vara bra att ha inför sommaren.

Sen så skyller jag allt på Jessica för att hon skulle prova en bikini (not) och det var därför som vi inte hann med vårt tåg hem..
Men frukta inte för det kommer ju ett till tänkte jag, men nää.. Visst, fan ska det brinna mellan Herrljunga och Falköping i någon skog i närheten av tågspåret så det visade sig att alla tåg hade vart inställda sen kl 16.00 för att de inte kom igenom några tåg till stationen i gbg. Så där satt vi på en restaurang och kollade på fotboll istället. Det gick inga bussar, det tog jag reda på med en gång(informatör som jag är och allt). Till slut så bestämde vi oss för att ta pendeln till alingsås och den skulle gå 21.17..
Då lyckas vi snappa upp att ett x2000 kunde ta sig till Herrljunga!!!! När vi sprang dit så visade det sig att vi fick åka med oberoende på biljett typ. Jättebra tänkte vi och hoppade på..
Dom ropade ut namnen på stopp-ställena(Herrljunga ropades inte ut).Jag som var rätt orolig ville dubbelkolla så att tåget verkligen åkte till Herrljunga, så jag frågade en konduktör och hon säger att tåget inte går dit! Panik så slänger jag av både Jessica och alla väskor, och vi ser flera som hoppar av.
Strax där efter så kommer två andra konduktörer och säger att tåget visst ska till Herrljunga och (min) konduktör blir orolig och ringer efter lokföraren.
Han säger att tåget endast har två hållplatser alingsås och HERRLJUNGA och därefter ska passagerare byta till bussar som ksulle ta dem till falköping och sedan vidare med tåg därifrån till Sthlm...
Så det var bara att hoppa på tåget igen.. Gött de!!
Jag kan säga att det inte är många som har lyckat åka med x2000 och bara visat upp fritidskort :)


Jag Jessica, Syrra och Hanna (Dom två sisnämnda fick även x2000 att stanna i Vårgårda, endast för dom.. Coooolt!)

När vi kommer ut ur tåget så märker vi att det regnar och när vi gått igenom tunneln så hade det börjat hagla (stora jäddrans hagelkorn) :S Så vi fick helt enkelt spring till bilen.
där efter så hämtade vi upp min älskling som följde med oss och lämnade av jessica så att jag skulle slippa köra själv hem i det hemska vädret.

När vi kom hem efter att ha lämnat av Jessica så kunde jag verkligen känna lukten av brännt..
Jag fick reda på när jag var i gbg att skogsbranden inte var under kontroll från kl 16-21 så jag hoppas att det finns lite skog kvar och att ingen skadades igår eller inatt!

Det lär väl höras på radio eller nyheter idag.
Här är två länkar som man kan läsa mera om branden och tågen m.m
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2665045.ab
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=119&a=426558


Ha det underbart!
//Jessie*

Tisdagen den 10/6

Igår tisdagen den 10/6
Min undebara lillasyster som har hoppat upp på förra lägenhetens kylskåp för att torka :P gammal bild!

Jag och systeryster skulle egentligen ätit middag med Fanny, tyvärr blev det inte så för hon ringde från vårdcentralen och hade fått något i ögat som senare visade sig vara ett gruskorn (sånt gör så förbaskat ont att få i ögonen) Stackare
     Det va fruktansvärt blåsigt igår med! Syrran vågade inte ta moppen till mig så jag fick hämta henne och efter det så åkte vi tsm till Alingsås dör jag bytte en studentpresent och kompte en matchande ring till mitt halsband, örhänge och armband. (Så nästa gång är jag supersöt) hihi^^ fort. följer under rubriken alingsås..

Björn rosenström för syrran
Natta var på björn rosenström i lördags (hade vart kul att vara där)och berättade en väldigt rolig sak, jag kan knappt hålla mig för skratt när jag tänker på vad hon hade sagt och till vem och hur hon hade sagt det =D hahaha^^ 
You Go Girl! DU blev lätt min stora/lilla idol sys!
Vad skulle jag ta mig till utan min underbara lillasyster? <3

Alingsås
Vi hade superroligt i alingsås och speciellt på tåget! Det va längesen som jag skrattade så högt och länge som när syrran trodde att konduktören flirtade med henne fast han tänkte nog bara på den hårslingan som stod rakt upp i pannan på henne.. :P hahaha^^  Önskar att jag kunde lägga upp den bilden men den lär jag aldrig få så mycket som hon skämdes när hon såg den ;P
Du måste lät skicka låten!  Jag lär lätt äga dansgolvet om den låten dyker upp ;D


Idag är den dag som inte är samma dag som igår


Idag ska jag börja skriva på ett CV, det är änna dags för det nu.
Efter det runt 12-13-tiden så kanske jag ska äta lunch med fanny om det inte blir för sent för jag måste med 13.08- tåget till gbg för att hämta min nya uniform som för en gång skull ser hyfsat okej ut jämfört med den måssgröna och matchande röda fliströjan (gräsligt) Den ända stora nackdelen är att svart blir väldigt varmt på sommaren!! Tror inte att personen som beställde detta hade tänkt på just den lilla nackdelen.

Hepp nu ska jag skriva ett CV!

Ha det gött!
// Jessie*

Herrljunga festivalen + Gårdagen

Igår va jag, wiktor, mike, Jenny, Kalle, Elin och Ludwig iväg och badade i Tämta och efter det så åkte vi till vårgårda och käkade pizza ;) mums..

På kvällen så var vi så sönderbrända att vi knappt kunde röra oss( wiktor hade det värst) och så fick vi besök av Fanny, Adde, och Henke.. De spelade X-box hela kvällen och jag somnade, jag tror att fanny också var påväg att slockna innan de drog iväg hemmåt.
Min solbränna från Tämta :P
Såhär ser min bränna ut efter gårdagens utflyckt till Tämta :P Det bränns värst på näsan och kinderna.


Idag så kom henke hem till oss runt 12 käkade sallad och knäckte sin första öl vid två- halv tretiden och på en timma så är han uppe i 3 snart 4 stycken.. Här går det undan ;-) Ska strax göra honom sällskap ;)

Ikväll så är det sommarfestivalen i lilla Herrljunga!
Jag kommer inte att vara nykter, hahah.. Jag har vart spik-nykter i länge nog nu! (Låter som jag annars är världens fyllo..det är jag verkligen inte!!)

Först är det för-förfest hemma hos oss med några enstaka folk, sen så bär det av till matte och madde på den lite större förfesten. Efter det så blir det garanterat parken i herrljunga som gäller =D
Då ska man lyssna på The waisted kompisar som uppträder samt en del andra lokala band.. Sköjj :D


Älskar min underbara Wiktor, du betyder allt för mig <3
Min underbara Wiktor <3

HP1 (Vbg)& Student

Vi va ca 21 st och nu går det ca 6 st i den klassen kvar :S
Tänk va alla bara kunde splittras på ett år sådär!
Vissa började i andra klasser och jag å Sandra började på en helt ny skola!
Malin är den ända som håller sig kvar av oss fyra.

~~Malle, luktar balle~~
~~Camilla luktar illa~~
~~Jessica luktar persika~~
~~Sandra luktar som alla andra~~


Fredagen den 13 tar dom sista överlevande i den klassen studenten! Jag önskar er allt gott!


Torsdagen den 4/6
(alltså igår för er som redan har tagit studenten och lever livet utan att kolla i kalendern!)

~~FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTE, FÖR JAG HR TAGIT STUDEEEEENTEEEN!

~~FÖR JAG GÅR INTE I 2;AN, FÖR JAG GÅR INTE I 2;AN, FÖR JAG GÅR INTE I 2;ÅÅÅÅÅÅAAAAN STACKARS ER SOM GÖR DET!!!

~~HP3, SHA-LA-LA-LA-LA, HP3, SHA-LA-LA-LA-LA-LA, HP3, SHA-LA-LA-LA, SHA-LA-LA-LA-LA-LA-LA-LA-LA


~MED DESSA SÅNGERNA SÅ MEDGER JAG NU ATT STUDENTEN ÄR TAGEN AV JESSICA MAJQVIST!
INGEN MERA SKOLA PÅ 2 ÅR FÖR MIN DEL!! GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT =D


*Va det bara jag som inte storlipade när man sprang ut...Jag vet att dom som jag tycker bäst om kommer jag att hålla kontakten med och ingen skola behövs för det!
Jag är superstolt över mina betyg, dom var över förväntat!!

Tack för alla rosor, blommor och pressenter :D Love it!
Och tack mamma för all din hjälp under studenten! Jag har verkligen världens bästa mamma och pappa!
Alla UNGDOMMAR SOM KOM TILL KALASET IGÅR
image43
vicky,Natta, Martin,Johan, Dennis, Peter och framför är karin, Wiktor och framför är Ida, Jag med studentmössan och Mike.....

image44
Jag och Grabbarna, nästa gång ska jag sätta på mig platåskor!!! haha^^
Peter, Wiktor<3, Jag och Mike

Wiktor gav mig den absolut finaste pressenten i hela världen!
Ett halsband oc matchande armband <3 Love it! Love it! Love it!
image41

Studentfesten på värdshuset var extas! Välkomstdrinken kunde bytas ut mot något annat men övrigt så hade jag kul ;D Linda blev tyvärr bestulen på sin mobil, jävla jubelidioter (till mobiltjuven). Jag har ringt flera ggr men personen klickar mig!

Sofia och jag ägde lätt dansgolvet!!
Robban ska ha en stort tack som körde hem mig =D Du är bäst!


Nu ska jag strax bli upphämtad av papa o mama o sys för att åka till A-texas å fira kusin Johan
som tar studenten idag! Grattis på dig Johan!


Ha det underbart!
// Jessie*


RSS 2.0