Arg på mig själv

Jag är så fruktansvärt arg på mig själv idag. Hur kunde jag glömma mina nycklar hos min faster, varför skulle jag ta ut dem ifrån min ficka innan vi skulle iväg å jobba! WHY?? Nu sitter jag här och har missat mitt tåg till Alingsås och i o m det så har jag missat en timmas lön. Hur Kunde jag vara så glömsk? Otroligt.... Som tur är så kommer wiktor hem å låser strax men ändå. Pinsamt å ringa till sin chef å säga att man missar en timma bara för att man är så glömsk.
Aja, egentligen så borde jag nästan räkna med att jag skulle göra något galet efter att ha jobbat 7 dagar i streck detta blir den 8;e dagen.

Fast kul har det ändå vart för jag har lärt mig nästan allt om den nya kontolanseringen m.m och vart i Vänersborg och informerat.
Det är synd bara att vissa personer inte kan förstå hur bra det är med den nya laddningen och istället bara ser det jobbigt.
De förstår inte att Värdekortet (som man laddar på pengar i Vänersborg o Trollhättan, och som bara fungerar i ToV trackten) att just det kortet kommer att bytas ut så att de kan åka över hela Västra Götaland å inte bara ToV.
Kan lova att inom ett år så kommer detta att rulla på som ingenting. Skulle det om allt förmodan vara några frågor så är det bara att ringa till Västtrafiks kundservice.

I Vänersborg så träffade jag på Milla med =)
Å många glada ansikten.
Vi åt på två restauranger den ena heter centrum och maten där gick inte att äta (micrad lax och och inte stekt som det stod på skylten, och min faster fick okryddade köttbullar istället för pannbiff.
En annan kille som åt där tog bara en tugga och åt bröd istället precis som jag fick göra för laxen var alldeles för seg för att äta. ÄKLIGT rent ut sagt. Förmodligen så visste väl alla att man man bara får skitmat där för vi va endast fem personer som åt på det stället under lunchtid. Helt enkelt den värsta restaurangen som jag har ätit på!

Andra dagen så åt vi på en restaurang som hetter något i stil med Saudas´....
JÄTTEGOD mat! Verkligen värd att rekomendera ifall du/ni någon gång tar dig/er till Vänersborg.
Serveringspersonalen var mycket trevlig och maten kom snabbt på bordet, å inte nog med det så smakade den himelskt. Jag åt fläskytterfilé m pommes å sås kommer inte ihåg vad min faster/kollega åt men hennes tallrik var tom så hon gillade verkligen det.  Lunchtid mellan 13-15.00, 65 Kr på speciella rätter annars så kunde priserna klättra, men om allt det andra smakar så gott så är det värt pengarna. Många plus!


Nepp, nu ringde alarmet på mobilen så nu ska jag gå till tåget.

Ha det underbart!
// Jessie*

Helt ok dag

Helt okej dag för att vara förkyld.
Jobbade och efter jobbet så va jag över hos Fanny, där Frida oxå tillbringade sin lilla lediga stund :)
Efter mycket skratt å tjöt så gick jag hem och löste ett korsord helt ensam utan fusk eller hjälp KÄNNER MIG RIKTIGT SMART och nöjd ;)

Pappa, Mamma och den nu mera svarta lillasystern kom på besök och jag fick en försenad 20års present :)
En vattenpipa, bara någon dag innan så pratade jag med wiktor om att skaffa en för skojs skull.. Ända nackdelen är att jag varken har testat eller har den blekaste aning om hur sjutton man "gör / laddar" den? Får nog höra av mig till en expert i Herrljunga om detta... Eller iaf en som jag vet som har testat på det? Det har väl säkert alla vid det här laget :P

Ska nanna nu.. Ha det underbart
// Jessie*

Förkylder...

Jag har på det senaste året blivit väldigt överkänslig, med det menar jag att jag inte kan sova en hel natt igenom p g a ett minimalt sandkorn?! Eller som när jag är ute en kort tid utan jacka så åker jag på en rejäl förkylning som oftast varar i flera dagar. Ganska jobbigt. 

Kände av förkylningen i Måndagskväll och nu har jag inte kunnat göra mer än att ligga framför dum-burken å zappat mellan kanalerna eller någon film. MEGA BOOOORING. Har dock blivit väldigt förtjust i Ugly Betty - serien, gamla avsnitt men ändå!
Wiktor va på Ginza med Matte här om dagen och han köpte Twilight till mig. WWiiiieee. Så den har jag sett två ggr nu.. Är besatt. Står i fodralet att film nr 2 kommer i november ;) Längtar!!!

Har funnit en ny grupp att lyssna på med utöver The Used... Det är nog redan många som känner till dem Nomy, och favoritlåten är självklart Cocaine ;) Lyssna å njut!

Vill egentligen ställa mig och laga mat till min älskling lagom tills han kommer hem ifrån jobbet,  men vill inte riskera att smitta honom. Så jag struntar nog i det.

hum... vad har jag mer att berätta?  öhm? Natta kommer hem idag ifrån Turkiet =)

Ha en toppendag å krya på er ni som är förkylda eller sjuka!
// Jessie*

RSS 2.0