Stark som bara den...

På vägen hem ifrån stationen så träffade jag på Elvira och en av hennes kompisar som skulle träna tyngdlyftning eller liknande.
Jag blev övertalad till att välta ett traktordäck som vägde 200 kg och jag lyckades! Så mucka inte med mig!  =P
Sen så förskte jag att lyfta två "väskor" som väger 70 kg var.. Det gick inte lika bra :S Men litegrann, typ 3 mm lyckades jag få upp dem i luften. Snacka om att jag kommer att känna av ryggen imorgon :S haha^^

Nu ska jag hoppa i säng!

Ha det underbart!
// Jessie*

Regn, regn regn... Vill ha solsken!

Nu är jag totalt less på allt regn som bara öser ner!
Vill ha solsken och lite värme.
Jag kan inte annat än hoppas på att allt fint väder sparas till min semester, v 34! Hoppas hoppas.

Nu är jag nästan helt klar med Wiktors present. Var hemma hos Fanny igår å skulle bara limma en sak, det slutade med att jag var där i 2 timmar och höll på med scrapbooking. Hur kul som helst =)

Ha en underbardag!
// Jessie*

Våffelkalas

Vaknade idag av att Fanny ringde å bjöd in mig och Wiktor till ett stort våffelkalas på hemmaplan (hos hennes mor och far).
Sofia hämtade upp mig och wiktor och när vi kom dit så var dem andra redan där som vanligt :)

Det var bara att dra fram våffeljärnet å börja "baka". Jag räknade aldrig på hur många som Fanny gjorde. Det fanns iaf 8 st kvar(Frida räknade) efter alla var propp-mätta! Mumsigt värre!

När vi kom hem igen så gick jag och Sofia orraholmen runt med Shiba(Sofias shäfer-valp)

Nu ska jag göra lite kvällsmat å så blir det väl nån gammal film :)

Ha det underbart!
//Jessie*

Gårdagens tripp

LISEBERG!

Fanny fick en idé å så hamnade vi på liseberg.
Vi åkte lite och kollade på pandavision.
Vi vann lite smått å gått. Fanny lyckades kamma in en megastor kexchoklad!
Carl-Einar-häckner(ingen aning om hur han stavar det) kikade vi på i en halvtimma med..

Sen bar det av hemmåt :) Tack för en trevlig dag :D

// Jessie*

Hotellet(Onsdagsklubben)

Efter en ganska slö dag igår så åkte jag och Sofia till hotellet i Alingsås med Linda, Jacob och Daniel. Det går inte att beskriva med ord hur roligt det va!
Mycket folk en del som man kände igen. Fick tjötat lite me Marcus H,Peter, Anders P och Fredrik B.. Vi Jonslundare/Nossebro;are ska hålla ihop hörde jag om och om igen :) Ett gäng helgoa killar. Mycket dans blev det med och många fina komplimanger fick jag.
Träffade på min jobbarkompis, där jag fick kommentaren "Jessica vad gör du här? Du har ju semester du ska inte vara på hemmaplan då" haha.

Det fanns bara en enda sak som jag inte gillade, å de va de gamla gubbarna på´runt 40 som sprang runt å skulle ragga upp tjejer i min ålder.. De va på både mig Linda och Sofia. Bara jobbigt! Väx upp, vill jag bara säga till dem!

 Utöver det så var det en underbart rolig kväll.. Tack för det Linda, Sofia, Daniel och Jacob :) Detta kommer jag inte att glömma i första taget! (ps. va nykter och körde, behöver inte supa för att ha kul ds)

// Jessie*

Gårdagens tripp

Det är så skönt att vara ledig! Men det är också tråkigt att inte veta vad man ska hitta på?
Som tur är så har man vänner och om man bara för en dag låter vännerna bestämma vad man ska göra så kan man faktiskt lära sig något  =)

Igår lät jag och Wiktor våra vänner Fanny och Adde bestämma. Det blev en lärorik dag i Ullricehamn där vi besökte Torpa Stenhus (en inmurad flicka i väggen och otursförföljande) Efter det så bar det av till Raska-Minas stuga(En dam bodde runt 50-talet högt uppe på ett berg utan el eller något att försörja sig på, endast vad naturen och förmodligen vad grannar hade att erbjuda) Vid Raska-Mina stuga så åt vi vårt fika som vi hade med oss sedan for vi vidare till en Camping och killarna tog en glass.
Tack för en otroligt mysig och spännande dag, Fanny och Adde :D

Vi var hemma runt 20.00, till kvällsmat så testade wiktor att göra egen Tzatziki Mumsigt värre ;)

Idag ska Wiktor och Matte försöka att få bort lite minimum-rost och lägga lite färg på de ställena på min bil.
Den kommer med andra ord att bli fin =)
Själv vet jag inte vad jag ska hitta på, har lite ont i magen men det kommer att gå över till kvällen då jag och förhoppningsvis några till ska iväg till Linda och sedan till hotellet :)

Ha en underbar dag!
// Jessie*

Tripp till Ullared (G-kås)

Efter jobbet igår (Lördag) så hann jag med att städa innan jag, Fanny, Frida och Sofia åkte till Farmor och Farfars sommarstuga/vinterstuga. Farmor och Farfar var där i sina munderingar(myskläder).
Vi köpte med oss korv och bjöd dem på det. Bara två timmar innan så hade vi smällt i oss varsin hamburgare :P

Natten blev lång med mycket skratt, är allt jag kan säga. Sofia somnade efter nån timma medans jag Fanny och Frida låg å tjöta med varann till ca 03:00.

Vi vaknade av Fannys alarm på klockan vid 7-tiden och vi blev bjudna på en rejäl frukost med ägg, yoghyrt, macka m.m mumsigt värre :)
Sen bar det av till G-kås där det till en början var ganska lagom med folk, men närmare middagstid så blev det smockat!
Efter en lyxig lunch och en extra koll inne på G-kås, så var man några tusen kroner fattigare, men mycket nöjd :) Vi åkte hem.

Jag fick köpt lite kläder och en jacka, Peak.
Två nya lampor till Tv;rummet blev det oxå och lite smått å gott!

Wiktor tillbringade helgen i Grebbestad med grabbarna och kom hem några timmar innan mig, det hade vart regnigt men kul sa han.

Nu ska vi laga iordning någon god kvällsmat och njuta av en film.

Ha det underbart!
// Jessie*

Tripp till hafstens camping

Efter jobbet igår så tog jag och Wiktor en tripp till Hafstens camping.
Där vi först käkade lite mat och sedan fiskade krabbor, vi fick upp ca 40-50 st på mindre än en timma. Så fort vi lade i en klänypa med en mussla så högg  dem direkt :) Dock ingen match.

Strax efter det så gick vi till den lilla puben där de spelade live musik, wiktor tog en öl medans jag fick en alkoholfri drink :) Får jag bestämma så blir det en hel vecka där i sommar ;)

Runt 22.30 åkte vi tillbaka till lilla Herrljunga och gick över till robban där mike o matte satt efter en dags fiske. Elin och madde kom bara någon minut efter oss och efter ca en halvtimma så gick vi in till oss.



Idag så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på... Vi funderar på att ta en tripp till Falköping och gå in på jysk för bada är väl ingen ide nu när det är så mulet ute?... hum.... får se..

Ha det underbart!
// Jessie*

RSS 2.0