Idag är det shopping som gäller

Jag, Sofia och Linda ska in till Alingsås och shoppa gärnet! Jag ska köpa presenter till två tjejer (nämner inga namn).
Sen så ska jag kolla om det finns något fint som jag kan ha på mig i helgen på Elins tjejfest och på cykelfestivalen i Vårgårda. Spännande, spännande!

Fram tills kl 12 så blir det storstädning. Får se hur långt jag hinner med.
Tror att jag ska ta ut katterna i sele igen idag med så dom vänjer sig vid att vara ute. Jag Frida, wiktor och Mike tog ut dem en sväng igår utan några större problem innan vi åkte iväg och badade.

Tämta är lätt den bästa badplatsen häromkring! :D

Happ.. Städning nu då!

Ha det underbart!
// Jessie*

Mamma Mia

Igår va jag och kollade på Mamma Mia tillsammans med Fanny och hennes mamma :D
Superbra film som man blir glad av! Alltså värd att se!!

Idag så ska jag tvätta och ta det lugnt samt skriva på mitt CV igen.
Sen så blir det diska och ikväll så ska jag laga en god middag till wiktor om jag får tid över.

Synd att det fina vädret försvann :/ Nu när jag har semester så ska ju solen skina och så, men nej nej..

Kanske skriver lite mera lite senare i eftermiddag/kväll

Kolla in denna länken och ni kattägare känner nog igen er :P
http://www.youtube.com/watch?v=Qit3ALTelOo

Ha det underbart!
// Jessie*

Min andra semesterdag

Min andra semesterdag och jag har ingen aning om vad jag vill göra?
Jag har blivit erbjuden att åka med mamma, pappa och natta till Falkenberg och visst hade det vart super! Men då lämnar jag ju katterna ensamma e hel dag.. hum..

Igår...
Va å badade igår med Mamma pappa och natta sen så fick vi besök av Frida, Fanny och Adde =) Tyvärr så blev det inte så långvarit för jag skulle hem å hämta wiktor och det visade sig att fanny hade jobb så dom åkte oxå hem så då sket v i de.

Jag fick hem mitt cv igår med som mamma har kollat igenom och det gick inte att öppna pga att vi inte hade word installerat, efter några minuters letande så gav vi upp och kollade på film ist :P

Nu är det verkligen glödhett i våran lägenhet och alla fönsterna står på vid gavel och fläktarna är på för fullt med.
jus nu så är det som 1;a världskriget har brutit loss mellan Pablo och Nisse, fast pablo ligger lite i underläge för att han är mindre men absolut inte yngre.. Men dom är så söta så =)

Kanske skriver mera ikväll..

Ha det underbart!
//Jessie*

Du är ingen annan, ingen annan är du!

WQ+-/*När jag jobbade i förra veckan så råkade jag se en liten grön lapp som inte va större än 1*1 cm.. Nyfiken som jag för det mesta är så var jag bara tvungen att kolla va det var innan jag slängde den.

Där på stod något som jag har tänkt på i flera dagar.. (Nu kommer jag att bli djup här)

Följande mening var nerklottrad

Du är ingen annan, ingen annan är Du!

Jag gissar på att det var någon som ville att man skulle hitta denna lilla lapp och just jag av alla hittar den.
Men dom orden fick mig att fundera och jag kom fram till följande slutsatts

Alla har vi flera ansikten utåt emot världen.
Jag vet iaf att jag har flera, jag är en person när jag är med min familj och en när jag endast är med wiktor, jag har en när jag är med mina kompisar och jag är en helt annan person på jobbet.

Jag ska förklara djupare:

Mot min Familj är jag alltid öppen och jag säger det jag tycker och tänker. Hos dom känner jag mig alltid trygg och vet att jag alltid, vad som än händer, kan lita på dom.

Mot min älskling så är jag väldigt gosig och kelig, men också väldigt öppen. Finns mer som kan skrivas men inte här! :P

Mot mina vänner så är jag väldigt pratglad och frammåt. Jag vet inte? hur är jag(ni som känner mig)?? Jag tror att jag för det mesta är omtänksam och att jag i första hand sätter andra före mig själv.

På Jobbet så blir jag verkligen en helt annan person, där är jag mera som en robbot i ett väldigt tjockt skal.
Jag går fram och tillbaka utan att tänka på att jag gör det. Bet känns som att jag bara trycker på en knapp som spelar upp vad det är för information som resenären undrar över pga att jag oftast kan allting utantill. Där kan jag spela upp på både svenska och engelska.  Där får jag också ta mycket skit som inte egentligen jag har något att göra med (därav mitt tjocka skal). För med mitt tjocka skal så tar låter jag oftast skiten åka från öra till öra och sedan skakar jag av det.
På så sätt så mår jag inte dåligt när jag kommer hem, men visst finns de dom som kan få en försenad busschafför till att bli mitt fel och att jag sedan mår dåligt resten av den dagen. Grattis till er som lyckas!

Som sagt eftersom jag var på jobbet som jag hittade lappen så tänkte jag ju självklart mest på hur jag var som person på jobbet..
sen så började jag gå lite djupare som tex vem är jag? Hur hamnade jag här? Varför väljer jag en sak och inte en annan? Varför sitter jag inne och skriver detta när det är underbart väder ute? Varför tar jag inte mig tid till att skriva mitt CV? hur lyckades jag att få en sån underbart familj och pojkvän? Varför svälter folk medan andra badar i lyx?  Varför är man så självisk när det gäller att dela med sig till andra? varför är man rädd i vissa lägen? Varför är jag JAG? Varför är jag hungrig.. Haha... Nje, men jag tror att jag har fått utt mitt budskap..

Du är ingen annan och ingen annan är du!
Ingen kan tvinga dig att vara någon som du inte är, det är du som i slutändan ska leva med dina beslut. jag borde bli psykolog eller nått.. haha.

Jag tyckte iaf att det var rättså häftigt att hitta en lapp med just dom orden.. Töntigt va :P



Lördags kväll så blev jag och wiktor bjudna hem på grillkväll till Ove och agneta å ludwig alla barnen samt flickvänner och pojkvän var oxå medbjudna.
Hur trevligt som helst, dom bjöd på grillspett och potatissallad. mumsigt värre :D Vi övernattade också och på morgonen så tog jag och elin ett morgondopp 22 grader i vattnet och superhärligt..

 Söndagen så åkte vi till henke och Grillade och badade.. Superkul :) Poolen var full av leksaker och en kåt sköldpadda som var intresserad av Frida där ett tag :PVi som badade var Dom vanliga och Mattias :D


Måndagen den 28 Juli

Idag är det min första lediga dag på två veckor! Så underbart härligt!
Jag började dagen med att damsuga och tvätta golvet.  Att ha katter är inte alltid så lätt i början kan jag lova.
Men dom är så söta så det överlever man iaf.. Jag skaförsöka med att sätta på selen på dem båda igen idag så att de börjar vänja sig med dem. oc vem vet de kanske får komma ut en sväng med :)
just nu så skriver pablo vart annat ord och tycker att det är megakul att leka med mina fingrar när jag skriver :P

Idag så ska jag antingen till Jonslund eller så ska jag till bosås med wiktor efter kl 16.00 och köpa min klänning eller så ska jag bada med Fanny.. Får se vad det blir :P Än så länge så beror det helt på om Fanny ska klippa gräset på kyrkogården eller om hon bara ska vattna gravarna :P  

Ik*-9********************************************************************************(0väll så tänkte jag mysa till det med0----------98ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffä-
 wiktor7 om jag hinner med...(KATTEN BLEV DELAKTIG I DENNA MENINGEN)

Några förslag.. Skriv gärna om hur många personer du är som läser detta.. tex hemma, ute, festarperson, med killen, med familjen, jobbet.. vad vet jag? :p


Ha det underbart!
// Jessie*

Wiktor 23 år :D


Idag fyller min älskling 23 år.. Som han säger själv.. "Jag börjar att bli en gammal gubbe" :P
Nej då! Älsklig du blir bara mera erfaren ;) GRATTIS GRATTIS GRATTIS  =D

Våra små änglar är här =)

Igår va jag, Fanny och Sofia och hämtade wiktors och mina små kattungar :D
Dom är super söta båda två, den ena är blyg emot okända besökare, men otroligt kelig emot oss iaf (Pablo)
Den andra (Nisse) är inte lika blyg men väldigt busig :P ..

   Wiktors Pablo (Född 15 maj)
Min lilla Nisse (född 12 Maj)

Dom sov som tvä små änglar under nattens gång och va lika busiga i morses som igårkväll innan vi skulle lägga oss :D

Dom nyfikna som vi fick besök av igår va Mamma, Pappa, Natta., Jonathan, Mike o Jenny, Matte och madde..
 Idag ska jag jobba och wiktor får den stora äran att ta hand om dom små liven :)

Ha det underbart!
// Jessie*

Fredagen den 18/7 (igår)

Igår jobbade jag från 14-20(var hemma igen 21.00, men igår hände det dock inget på jobbet :/
(17/7)I förrgår så hade jag däremot en skitkul dag på jobbet, jag fick vara med om två saker;
1. Två tjejgäng som bråkade (skickade vakterna på dem)
2. En påverkad dam i 30-års åldern som snattade rakt framför kassörskan(som dock hade fullt upp), jag skickade vakterna på henne med :P Mouhaha.. Men vadå då? hon tog nog godispåsar för över 100 kr rakt framför näsan på mig!! Den idioten..

Igår när jag kom hem så kom Frida och Fanny hem till mig med en pizza som vi delade på och strax därefter så kom robban och tittade in en sväng och visade sin påbyggda tatto.. Mycket bättre om jag får säga det själv! =D Den såg bra ut förut men med bakgrunden så va den extas ;) (E gött sugen på att göra en ny nu som faaaan..).
Efter att vi hade vart över hos robban en sväng så gick vi till Barber på fest där vi träffade ett glatt gäng =) Dom va verkligen jätteroliga! Det kom fram en kille som jag aldrig innan hade sätt och som verkade känna igen mig (pinsamt läge när jag inte kände igen honom), det visade dock sig att han kände mig genom fridas bilddagbok där han hade sett mig på flera utav bilderna (Då kände han mig alltså =P) Men han va en helkul prick så det va bara att tjöta på =)
Det va två tjejer ifrån vårt kära grannland Norge med, superroliga. Ibland fick man fråga två ggr innan man fatta va dem sa.. (Flink va dock ett ord som jag förstod) haha Hakar gärna på Frida och Fanny dit igen!
Mattias va där med, de va kul att se han igen =)


197/ (idag)

Alarmklockan ringde inte i morses, men jag lyckades vakna prick 07.00 iaf. Jag  har knappt kunnat sova i natt, vaknade flera ggr...Det va inga konstiga ljud eller nått jag kunde bara inte sova :(

Kl 09.08 så sitter jag på tåget till gbg och jobbar till kl 18 ikväll.. Vi får väl se om jag orkar med hela dagen.
Men ikväll kommer det att bli en tjejkväll med bara Fanny och jag (frida du är oxå välkommen efter att du har slutat jobba).
Fanny kommer att möta upp mig i gbg efter avslutad arbetsdag också ska vi kolla runt lite i affärer innan det stänger och softa lite på stan ;O Gött mos! Det blir fömodligen övernattning med för hon ska med och hämta kattungarna imorgon =D

Hepp, nu måste jag verkligen göra mig iordning om jag ska hinna med tåget :P

Ha det underbart!
// Jessie*

blandat...

Det finns inte så mkt att berätta idag heller tyvärr... men lite sa jag nog få till.... : P

Vaknade när wiktor skulle upp och så tog jag hand om tvätten, ganska pist-off på dom som inte plockar undan efter sig!
Jag tror nästan att jag har luskat ut vilka det är så det gäller bara att undvika att skaffa tvättid efter dom!

Idag blir de jobb igen och två dagar fram över men sen på SÖNDAG så ska jag, Sofia och Fanny åka och hämta wiktors och mina kattungar =D Wiiiee!!!
Dom kommer garanterat att trivas hos oss för kärlek kommer dom verkligen att få av oss, sen så har vi köpt en klös-klätterställning för 1 100 kr samt en massa extrasaker =P Så dom kommer ju inte ha tråkigt :P

Vi var hos mamma och pappa igår med och åt middag(potatis och gryta samt efterrätt chokladpudding med grädde och neverstopp). Syrran och hennes kille var med också.. Det blev en del pinsamma saker som kom fram, men shit the same! Det är ju bara Wiktor och Jonathan ;P
Wiktor fick köra hem för jag och mamma tog några glas med vin, inte alls så gott men ska man vara social så ska man :P

Har kollat på arbetsförmedlingens hemsida med för att kolla jobb.. Antingen så ska man bli personlig assistent eller så ska man bli dörrknackare, det va ungefär det som erbjuds där just nu.. : /
Strax är mitt CV klart och då ska jag ge mig ut i regionen och söka jobb. Jag tror att det fungerar bättre.
Min kusin hade ju gjort det och fick napp nästan med en gång. =)

Hepp nu är klockan nästan 12 och jag ska med tåget 13.08 så bye bye..

ps. Jag har gett upp hoppet på min mobil, den vill helt enkelt inte vakna upp ur sin dvala.. Skicka gärna ditt nummer eller ring så jag kan få ditt igen!! Jag har fått låna Fannys mobil ett tag och har kvar mitt gamla nummer.. Tack på förhand! ds.

Ha det underbart!
// Jessie*

Bowling

Idag har det vart en riktig slappardag för både mig och Wiktor..
Vi har handlat och lagat en god middag och kollat på en film.
Nu ska jag strax färga wiktors hår för skojs skull, får se om han passar i det.

I veckan blir det bara jobb, jobb, jobb.. mån-lörd.. pengar =)

Igår va jag wiktor, Frida, Fanny, Malin, Tommy och Stefan oh bowlade på stures i Alingsås därefter åkte vi till något korvstånd och käkade och sedan vidare till statoil i vårgårda och sen hem till oss där vi körde Scene It. Det gick inge vidare för oss tjejer men i andra omgången av Scene it så kom vi tvåa (Jag Fanny och Malin..

På Söndag så kanske vi ska åka och hämta dom små liven :D.. eller så blir det någon gång i nästa vecka :O

Mammas och min dag i sthlm var hur kul som helst ! Garanterat att vi ska hitta på något igen snart fast då blir det nog london ist  =D

Är seg som bara den idag och det gäller oxå med att skriva i denna blogg, så jag får skriva lite mera nästa gång ist ;O

Ha det underbart tills dess!
// Jessie*

happ, inget sommarlov!

Igår
Pratade med min chef igår om nya tider och japp det fick jag!
Hon hade helt glömt av att skriva in att jag ville ha ledigt vecka 29 och 30, som jag begärde någon gång i april-maj.. Surt!

Jag är ju bara timmanställd precis som alla andra informatörer, men jag  fick ganska många timmar ändå på en å samma gång. 17 dagar.. Det va inte dåligt. Visserligen så är alla på Net.. Men wtf! Jag överlever =)


I Onsdags(tror jag det va?)
Här om dagen var vi och kollade på ett par nya kattungar och föll för dem direkt!
Så det blir två st Norsk skogis korsat med Bonkatter.. Urgulliga =D

Min är svart/vit med en vit prick under vardera öga, och kommer att heta PUMA ;)
Wiktors katt är helgrå med några lite mörkare mönster och han har inte riktigt bestämmt sig för vad hans katt ska heta men han har några underliga namn :P som Marc wallberg (skådespelare) och Sylvester Stallon också skådespelare.. Väldigt krångliga namn när man ska ropa på kissen, men det är hans katt, han bestämmer ; P

Om allt går som det ska så kommer vi att få dem v 30 =D
ÅÅååååå, jag vill ha dem nu!! Fast nu gäller det bara att planera och köpa kattsaker :P


Idag ska jg bara jobba och till helgen så ska jag också jobba..Men på Tisdag så ska jag till Stockholm med mamma över dagen :D

RSS 2.0