Myskväll

Vaknade tidigt och for till jobbet där jag till största delen av dagen fick städa, ganska segt utan musik.
Sen så mötte wiktor upp mig vid stationen och vi gick på 2 lägenhetsvisningar ( som wiktor sa ) Vi besökte Elin och Kalles nya lägenhet samt Fannys nya :) Det kommer att bli toppen :D 

Grattis till er för era superfina lägenheter :)

Mike kom förbi en sväng med och kollade på några avsnitt ifrån en serie som Andreas rekomenderade som handlar om vampyrer m.m "True Blood" Ganska bra men möö sex, kanske lite överdrivet men men..

Vi hade många planer för kvällen så som bowling och bio med Fanny, Frida och sofia men det slutade med att jag och Wiktor satt hemma och kollade på melodifestivalen själva och hade myskväll med varma mackor och vin.
         Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om dagens deltagare i melodifestivalen? Visst va det vissa som jag tyckte bättre om och andra som jag inte förstod va de ens gjorde som tävlande. Både jag och Wiktor gillade Pilotgrabbarna och Marlena ;) Annars så vet jag inte vad jag ska säga? Jo, garanterat att Agnes låt kommer att spelas på vart enda uteställe i sverige dom kommande månaderna.

Just nu så tror jag att wiktor har somnat på soffan ( han är så söt när han gör det !) Jag sitter å sneglar lite på leagally blond samtidigt som jag skriver här :P Kanske ska väcka min lilla sötis å lägga sig?

Imorgon kommer mina päron förbi och så blir det en liten tripp ut med dem :) Vet inte riktigt mer vad som händer? Får ta dagen som den kommer helt enkelt !

Ha det underbart!
// Jessie*

Nyttiga jag :)

Många "jag" idag i denna blogg, så du som inte är nyfiken kan lika gärna sluta läsa med en gång ;P

Jag känner mig verkligen på topp idag.
Med det menar jag att jag känner mig nyttig och att jag mår finfint. =D
Jag har i mer än en veckas tid vart ute å gått minst en timma om dagen, jag har även simmat och solat lite.
I Onsdags så var jag till och med tvungen att göra ett nytt hål i skärpet på jobbet, snacka om att jag va nöjd då :P haha^^

Håller fortfarande med Agneta om att det är en drog, jag känner verkligen nu att jag måste gå ut, det är ju så härligt väder kyligt och vackert.
Ibland flyger det i mig en tanke på kvällen att jag ska gå upp tidigare på jobbdagarna för att gå ut å gå innan jobbet, men det skiter sig när jag väl vaknar dagen efter å fortfarande ligger under det där varma täcket.

En del av min nyttiga vardag är att jag har börjat att äta frukost (tack vare Sofia), jag har blivit besatt av grov knäcke och onsalakorv :P Innan så kunde jag knappt ta ett bett på en macka före kl 10.  Nu vräker jag i mig två knäcke och I LIKE IT!
Det ä så nedrans synd att den där korven kostar 32 kr och är så jäklans liten, den räcker ju i max två dagar.



Idag då?

1. Äta früstuck(frukost)
2. Städa lägenheten och ett måste Lyssna,dansa och sjunga falskt till musik. ; )
3. Gå och möta wiktor på jobbet.
4. Gå en långpromenad med wiktor.
5. Ta en liten ledig stund.
6. Vänner kommer och vi ska iväg och handla lite.
7. Let´s dance och tacos och tjöt
8. Har ingen aning? Kanske blir det gallis? Kanske blir det Film? Kanske blir det sängen? Beror nästan på vad alla ska göra på lördag :)

Kanske ska klämma in att simma en stund idag med men får se vad jag hinner med :)Bara någon egobild
Japp, nu vet du vad jag ska göra idag :P

Ha det underbart!
// Jessie*


 

hum, frisk vind

Hum, detta blir en mycket spännande dag.

Det är mycket jag vill hinna med, städa gå ut å gå minst en gång,
Agneta du hade rätt det har blivit en drog att gå ut å gå en timma :) Det är så uppfriskande specielt när det är så kyligt ute :

Sen så blir det främmat.
Först av Sofia å sen Fanny å på något sätt så ska jag lyckas klämma in Jacob å Linda som inte har sagt någon tid än.
Så linda läser du detta så RING! :P
 
Bäst att jag sätter igång ;P
Måste bara tillägga att jag mår jättebra, det är som om en frisk vind har svept in sen i Måndags. Jag känner mig på något sätt mera motiverad till att röra på mig :) Och att äta nyttigare, Så idag blir det hemmagjord potatis å purjolöks soppa, Mumma ;)

Ha det underbart!
// Jessie*

Tisdag= tvättdag

Fattar inte hur jag lyckas ta mig upp så tidigt. Utan att ställa alarm menar jag då!
I morses vaknade jag 07:20.. Jag som annars brukar sova till ca 11 när jag är ledig.

Vill ha mer arbetstider
Aja, önskar att jag fick mera timmar nu, det är fruktansvärt seegt att vara hemma.. Om inte jag hade tvättid idag så hade jag ganska säkert klättrat på väggarna! Jag tror att jag måste skaffa mig en serie-box med något så jag har att göra?! Förslag?

Letar nytt jobb

Kollat lite enkelt på nytt jobb men det är ju bara konstiga jobb ute på de olika arbets-sökar-sidorna? En massa konstiga företag som man inte känner till eller telefonförsäljare, det är väl typ det enda som ligger ute nu.

Låttips!
Musikvideon Shake it med Metro station går ju i ett på MTV så jag blev lite nyfiken på vad dom gör för andra låtar och vips så föll jag för `Control´ och `Seventeen forever´ det är ett måste att gå in på youtube å lyssna på dom. Grymt bra :)

Någon som är sugen på att gå ut å gå en sväng? Hör av dig isf  :) Jag är totalt less på att sitta hemma!

Ha det underbart!
// Jessie*

Måndag

Snabbrepris på dagen

Vakna samtidigt som wiktor gick till jobbet.. Alltså 06:30. Det betyder att jag inte kunde somna om utan gick med kudde och täcke och la mig på soffan..
Myspys med en bra film fram till min söta mamma ringde och berättade att hon ville ut å gå..Det va bara att hoppa in i duschen och fixa till "ut å gå frissen" .
Det va skönt ute och jag längtar redan till morgondagen :) Undra vilka vägar man ska ta imorgon då???Äsh det får bli som det blir.
När vi kom hem så blev de en snabbfika och sedan stack mamma hem igen.
Mellan 2-4 så blev det Mamma Mia och Penelope, sen han jag med att diska å så kom wiktor :)
Å nu ska jag strax lägga mig.. Jo, Fick ryggmassage av wiktor = Det bästa som finns*

Helgen var ganska rörig men jätterolig.
Fredagen= Främmat
Lördagen= Jobb+ 2x20-årskalas ( tack för en trevlig kväll Matilda )
Söndagn= Vaknade först väldigt tidigt och sedan väldigt sent. Sen va det kalas för madde :)


Happ Natti Natti
// Jessie*

Möbler, tv å fest!

Nu va dom nya möblerna här gött. Jag wiktor å katterna är stormförtjusta!

Linda och Henke var de första som tog oskulden på soffan(Satt i den först av våra vänner).
Det ända som jag ser kan bli ett litet problem med soffan är att katterna nu börjar fälla och det liksom drar sig till soffan som om det vore världens hårmagnet. Tur att jag köpte rollers på g-kås. *STOLT*

Jo henke å linda var som sagt över igår och linda hade med sig kladdkaka. Mumsigt värre, jag lyckades få hennes recept :)
Medans Henke och Wiktor satte ihop byrån så kollade vi tjejer på "man blir vad man äter" passade ju lagom till kladdkakan.
Det va ganska äkligt när man fick se hur mycket köttfärsh som den där tjejen åt på ett helt år.. Men det hade inte vrt fel å ha hennes arbetskamrater till tränare. 16.5 kg på 8 veckor ;) Grymt!

Sedan så tittade vi på lyxfällan, shit, det va inte dåligt med skulder som den där familjen hade. + 8 000 kr i mat/månaden.
En sak är säkert, här blir det inga smslån! Att låna 2 000 och sen betala tillbaka 5 000.
Det är egentligen sjukt va folk inte tänker sig för...


Denna helgen kommer arr bli rolig, först jobb sen 2* 20 på lördag och 20 på söndag :) Sköjj :)

Aja, nog pratat om de... Nu ska jag snart iväg å köpa skruv å spik m.m för nu ska det bli ordning på vår lägenhet :D
Wiii :D

Ha det underbart!
// Jessie*

Äntligen :D

Idag kommer våra nya möbler.
 Det kommer att bli grymt fint i fin/tv-rummet och möblerna i sovrummet får också en omvandling från ljust trä till bläcksvart =)
Det är såå kul att göra om och möblera.

Jag va på Ullared igår med Linda, Janicka och Moa och där köptes det lite nya inredningsprylar som jag hoppas kommer att passa in :) Dyrt med fint :)

Nu ska jag ta isär soffbordet och plocka ur alla glas ut vetrinskåpet så att det blir mindre jobb ikväll när möblerna kommer :D Wiiii, är jättnyfiken på hur det kommer att se ut :D

Dock verkar det som att vi inte får upp allt men förhoppningsvis är allt iordningställt till på söndag =)

Grattis Tommy på 25-årsdagen och Madde till din 20-årsdag igår :)

Till helgen blir det 2*20-års fest grattis till Matilda och hennes vän =)
Ha en underbar dag!
//Jessie*




Kanske något nytt?

Igår va jag, Wiktor och Elin på osterian (Falbyggdens ost i Falköping). Efter detta så åkte vi ju såklart till jysk och kollade lite snabbt efter handdukar som jag hade fått i julklapp.

Men jag tror att det blir mer än bara handdukar som vi kommer att köpa där nu.. Wiktor och jag fick en ljus idé och det kan hända att det blir lite nya möbler i tv / finrummet :) Men inget är bestämmt än men vi får se kanske finns det några nya och sygga föremål hemma hos oss om ca en vecka? ;D

Happ har inte så mycket mer att säga idag..

Ha det underbart!
//Jessie* 

Värsta helgen på väldigt länge!

Om jag hade kunnat radera vissa saker ur denna helg så hade den faktiskt varit helt OK. Men nu är jag ju ingen gud eller nått så tyvärr så var jag tvungen att utstå allt.

Allt börjar på Torsdagen med att min chef säger att han inte har behov av mig i hela två veckor, han vet att jag måst ha pengar till lägenheten men lämnar mig ändå åt slumpen. Så tråkigt som det ändå är så kunde jag nästan ha gissat det i.o.m denna börskrisen plus att det är lågperiod just Januari-Februari. Han sa dock att det bara var dessa två månader som han inte hade så stor nytta av ett butiksbiträde å i mars så startar väl sesongen igen och jag Antligen kan göra lite nytta.

Trotts att jag verkligen stormtrivs på mitt jobb så funderar jag på att söka nytt. Och här kommer mitt andra problem in det är väl (ur ren gissning) över 3000 som har varslats nu, i.o.m detta så är min chans att få jobb lika med ZERO!!! Så jag får väl dra mig tillbaka till mitt gamla jobb som alltid tycks behöva hjälp men som man dock man aldrig kan lyckas att få fast på.

Nog med jobb...

Som start på en plågsam helg så satte en rejäl förkylning igång (dock mitt egna fel, jag skulle ha knött mig in på pressbyron eller riskerat att få en alkoholist på halsen, valde istället ett "tågbås" ute i kylan och satt där i 45 min) Rätt eller fel, skit sak samma nu. 
I alla fall så åkte jag på världens förkylning med feber och halsont på köpet. Grattis till mig.
Så på fredagen klarade jag inte av att jobba mer än till klockan 16, (annars till 18) gick då hem tidigare. Lördagen var inget undantag. Säng-och soffliggande tills kvällen då jag kände mig bättre, tills 11 då allt bara blev sämre igen. Jobbigt!!

Söndagen som hade vart en helt okej dag i.o.m att förkylingen nästan var helt borta "Hyllar Otrevin som en stor hjälp på traven"  Om inte det hade vart begravning för min kära farbror Kalle....
Det kändes så FEL att begraven en så ung person som bara hade levt ett halvt liv på grund av den där JÄVLA HELVETES CANCERN!!!!  Att se så många människor som hyllade honom genom att komma på begravningen underlättade väldigt mycket (Ett stort tack till er ca 120 släcktingar, vänner och jobbarkompisar) Tillsammans så överfyllde vi ett kapell med sorger och minnen till en mycket underbar och mycket hjälpsam person som aldrig tackade nej. Han va verkligen en YES-man :)
Du fick oss att le igen efter din begravning, vissa säger att du hade en fartfylld svensexa, andra att du aldrig gav upp och att du gjorde ditt jobb exemplariskt... Men jag och syrran kommer alltid att komma ihåg dem där fyra sarkastiska orden som du sa när du va med och busade : " Här kommer fabbor Kalle!" För det va så han uttalade de :)

Vila i frid min farbror, din familj, dina släcktingar, dina vänner och alla som du någonsin har mött saknar dig redan. Vila i frid.

Hade jag kunnat raddera så hade först och främst kalle varit kvar och sedan förkyllningen varit borta...Men det är väl som man säger.........Sånt är livet.

Med det vill jag avsluta min värsta helg, dock är jag fortfarande sjuk. Men det går ju över.
// Jessie*

RSS 2.0