Mörlanda 2010

Ja, hehe, vad ska jag börja?

Jag drog med mig Fanny, Frida, Wiktor och Linda till Marknad på morgonen. Där jag köpte sockar, bröd och pås-klämmor :)

En skön dag och sen drog kvällens bravader igång. Vi hade en liten förfest som va uppdelat i två.. Jag, Fanny Frida och Linda körde lite tjejfest hos Fanny medens de andra höll sig uppe hos Wiktor och mig. Många roliga och kanske lite knäppa bilder blev det (inget som ni kommer att få se tyvärr) Hemligstämplat xD Eller vad säger ni tjejer!

På Mörlanda spelade Wahlströms på scenen och i öltältet va det väl en hyffsad DJ :) Det va ett tag sedan som jag hade så roligt som i Lördags. Hade till och med ont i mungiporna igår.
Nån kille jag aldrig hade sett innan drog upp mig på dansgolvet. Tror dock att min kombination av alkohålhaltighet och höga klackar inte va en bra idé men, förhoppningsvis såg det bättre ut än vad jag tyckte att det gick :)
När kvällen va slut så hade vi nog några nya kompisar allihop och killarna ifrån wahlströms fick sig nog ett gott skratt!

Nu är det Måndag och snart dags för att gå på veckans kvällsskift. Det verkar som att det blir fler än vanligt som jobbar kväll nu och det är bara positivt! Eftersom jag sov mig igenom större delen av Söndagen så startar jag veckan med mycket energi, brukar oftast uppskattas.
Ha en fin dag =)

 

Vill bara dela med mig av helgens bästa låt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0