Katter, natur, städa och annat!

Startade morgonen med att plocka upp efter katterna som hade lyckats krossa en av mina favoritvaser!
Man blir ju verkligen jätteförbannad på dem men, så fort dom lägger sig ner å kollar upp på en, så kan man inte skälla å va gör det för nytta egentligen dom förstår ju ändå inte mig?

Funderar starkt på att köpa en ny vas så snart som möjligt! Den stora frågan är bara vart den köptes? hum...
Katterna har också blivit väldigt smarta, medans vi är borta så lägger dom sig på borden eller hoppar upp på diskbänken. Men så fort vi kommer innanför dörren så hoppar dom ner igen. (Vi lyckas för det mesta ertappa dom på vägen ner ifrån ett av sina smarta försök att lura oss).

Igår blixtrade det några ggr men inget buller, förmodligen för långt bort för att man skulle höra men, det var väldigt fint att ligga och halvsova och vakna till efter varje ljusstråle som lyste upp skyn.

Eftersom jag började morgonen med att städa så är det väl bara att fortsätta! Tänkte egentligen bara sätta på datorn för att ha lite musik i bakgrunden. Men har redan kollat, Bilddagboken, nattstad, Myspace, hotmail och denna blogg...

Tänkte också passa på att fråga ( Till er som tillhör kompiskretsen ) om ni är sugna på att dra till Kronan på lördag? Det ska visst vara höststarten! Hör av er här,msn,mobil eller säg det till oss när vi möts =D

Eftermiddag 17.00
Efter att jag hade städat klart så fick ja ett sms ifrån Elin som ville komma över en sväng med lilla Sigge (hennes kattunge som är ungrfär lika gammal som våra små liv).
Mötet mellan katterna blev väl inte någe vidare bra men, det va kul å se hur lugn och nyfiken Pablo var (Den grå) och att sigge fräste och gormade medans Nisse bara satt och kollade, men han darrade dock lite.

Wiktor va nöjd med städningen och det är ett stort plus :D
Nu är det dax att laga lite mat till herren i lägenheten.

Ha det underbart!
//Jessie*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0